Valge Daami uue lavastuse arvustus: Maila – teistmoodi tüdruk, kes pääses piiskopi jutule

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Homme õhtul esietendub Haapsalu piiskopilinnuses Piret Jaaksi ja Siim Tõniste „100 valget daami” – peaosades Saara Nüganen ja Ott Raidmets. Täna õhtul on võimalik minna linnusesse vaatama kontrolletendust.

Kolmapäeva, 22. augusti õhtul on selleni veel kaks päeva aega, aga selgesti on tunda, et midagi hakkab sündima. Linnusesse suundub valges riides inimesi, kes kõik üksteist vanade heade tuttavate kombel tervitavad. Mu küsimuse peale „Kus siin lava on?” osutab foogtirüüs Indrek Pangsepp nõlvale, kuhu on püsti pandud kummaline puitkonstruktsioon. Kitsuke lava ei hakka esimese hooga silmagi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pealtvaataja
5 aastat tagasi

Mulle meeldis väga, võimsad masssistseenid. Aitäh, head tegijad!

Rein
5 aastat tagasi

Hea lavastus, tasub vaadata küll

ohh
5 aastat tagasi

Käisin kontrolletendust vaatamas, hea et odava piletiga sai. Ausalt öeldes – oli igav ega meeldinud. See lugu sobib ikka lossi ja kiriku müüride ette ja vahele, mitte lagedale künkale. Mulle läbi aegade hoopis see aastatetagune rock-ooperi stiilis lugu kõige rohkem meeldinud. Ega kõiki lavastusi pole ka näinud, pole igal ajal Haapsalus.

Tiina
5 aastat tagasi

Käisin eile, tasub vaatamist!!!!

uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Võib päris uhke etendus tulla aga tänapäeva kontekstis peaks Maila asemel olema Marek !