Uus ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist astus ametisse

Uus ettevõtlus- ja  infotehnoloogiaminister Rene Tammist astus täna riigikogu ees ametivande
andmisega ametisse.

„Soovin Rene Tammistile jõudu ja jaksu ning kiiret sisseelamist uude  ametisse, sest järgmise kuue kuuga peab valitsus ühiselt ellu viima veel mitmeid olulisi otsuseid,” ütles peaminister Jüri Ratas.

Tammisti nimetas täna peaministri ettepanekul ametisse president Kersti  Kaljulaid, kes ühtlasi vabastas ametist senise ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri Urve Palo.

Enne ministriks saamist juhtis Tammist 2011. aastast Eesti Taastuvenergia Koda ning kuulus alates 2012. aastast Euroopa Liidu Energeetikasektorit Reguleerivate Asutuste Koostööameti juhatusse.

 

Rene Tammist

Aastatel 2012-2018 oli Tammist Euroopa Liidu Energeetikasektorit Reguleerivate Asutuste Koostööameti juhatuse liige.

Aastatel 2011-2018 oli Tammist Eesti Taastuvenergia Koja juhataja.

Aastatel 2007-2009 oli ta Eesti Energia nõukogu liige.

Aastatel 2005-2011 töötas ta Euroopa Parlamendi Sotsiaaldemokraatide ja Demokraatide fraktsiooni tööstus-, teadus- ja energeetikakomitee nõunikuna.

  1. juulil 1978. aastal Tartus sündinud Tammist lõpetas 2001. aastal Tartu Ülikooli avaliku halduse erialal ning tal on 2004. aastast magistrikraad poliitika ja avaliku halduse erialal Manchesteri Ülikoolist.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments