EKRE ministrikandidaat on Kert Kingo

Kert Kingo. Foto: Riigikogu
Kert Kingo. Foto: Riigikogu

ERR-i andmetel on Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna uus kandidaat väliskaubandus- ja IT-ministri kohale erakonna parlamendifraktsiooni liige Kert Kingo.

Kert Kingo on sündinud 5. märtsil 1968. Ta kandideeris viimastel riigikogu valimistel Jõgeva- ja Tartumaal, kus sai 1082 häält ja pääses riigikogusse. Valimiskampaaniasse panustas ta rahaliselt 3000 eurot.

Kingo kandideeris ka 2017. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimistel Tartu linnas, kus sai 60 häält ja valituks ei osutunud.

Äriregistri andmetel sai Kingo EKRE liikmeks 7. märtsil 2016 (erakonna veebilehel märgib ta küll ise, et astus erakonna liikmeks septembris 2015). Kingo on EKRE Tartu- ja Jõgevamaa ringkonna Tartu valla osakonna esimees ning ka EKRE korruptsioonivastase toimekonna juhataja.

Kingo on lõpetanud Tallinna majanduskoolis õiguse eriala, 2001. aastast on ta diplomeeritud jurist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jöudu,
4 aastat tagasi

jaksu, edu ja önne Kingole.

Abcmas
4 aastat tagasi

No pühapäeval R2 tuleb räuskamist üks jagu…

Mina.
4 aastat tagasi

Vanasti pandi poisslastele selline nimi.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Mina.

Gert umma poisslapse nimi ikke!

Tont
4 aastat tagasi
Reply to  Mina.

Inimese sobivuse üle normaalne inimene nime järgi küll ei otsusta.Rohkem ikka tegude järgi. Kas sa valisid ise omale nime ?? Edu uuele ministrile.

Tommy
4 aastat tagasi

Tuu om ju poisi nimi… ?

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Tommy

Tommy umma iks plika nimi ju!