Läänemaa JK lõi 14 väravat ja jõudis Eesti karikavõistluste kaheksandikfinaali

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Foto Urmas Lauri

Läänemaa jalgpalliklubi mängis neljapäeval jalgpalli Eesti karikavõistluste 1/16-finaali mängu RL. FC Teleiosega ja võitis 14:1.

Läänlastel võttis pea pool tundi, et väravaarve rahvaliigas mängiva võistkonna vastu avada. 26. minutil viis Marten Valk Läänemaa 1:0 ette. 30. minutil tegi Andre Kaja seisuks 2:0, 36. minutil lõi Valk oma teise värava ja 42. minutil lõi Kaarel Koel neljanda värava.

Lausa erakordse topelt-kübaratrikiga sai hakkama Läänemaa mängija Aare Avila, kes pääses platsile teiseks poolajaks ja lõi kolmveerand tunniga kuus väravat.

Kolm väravat sai lõpuks kirja Kaarel Koel, kaks Marten Valk ja Mario Konks ning ühe Andre Kaja.

Teleiose värava lõi 43. minutil Kuldar Kaljuste.

Mängu vaatas 103 pealtvaatajat.

Peale Läänemaa JK on kaheksandikfinaali koha kindlustanud Tallinna Kalev, Nõmme Kalju, Paide Linnameeskond, FC Elva, Tartu Tammeka, FC Flora, ja Tallinna Legion. Ülejäänud kaheksa 1/16-finaali peetakse tuleval nädalal.

Läänemaa JK järgmine mäng on II liiga lõuna-läänetsooni kohtumine FC Otepääga võõrsil. Mäng algab täna kell 17. Läänemaa on 14 võistkonna hulgas praegu viies, FC Otepää viimane.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments