Tasuta linnaekskursioonidel Haapsalus osales 220 inimest

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuu aja jooksul tegid giidid 20 tasuta ekskursiooni. Foto Hele Otti

4. juulist 3. augustini Haapsalus toimunud tasuta linnaekskursioonidest võttis kokku osa 220 inimest. Kolmapäeviti olid ekskursioonid soome- ja inglise keeles ning reedeti eesti- ja inglise keeles.

Kokku tegid Läänemaa giidide ühingu giidid 20 ekskursiooni. Kõige rohkem osaleti ingliskeelsetel tuuridel. Kõige vähem kasutati võimalust osaleda vene keelsel linnaekskursioonil, kahel korral jäi vene keelne linnaekskursioon ka osalejate puuduse tõttu ära, teatas Läänemaa Turismi juhataja Annika Mändla.

Varasematel aastatel on kõige rohkem osalejaid olnud eestikeelsetel tuuridel ning seda võimalust on palju kasutanud ka kohalikud ise, võrdles ta.

Tausta linnaekskursioonid on saanud külastajate hulgast hulganisti positiivset tagasisidet. See annab Haapsalu külastajale suure lisaväärtuse õppides linna hoopis sügavamalt tundma, märkis Mändla.

Tunniajase tasuta linnaekskursiooni käigus said külastajad ülevaate kuurortlinna ajaloost, arhitektuuripärlitest ja tänapäeva arengutest. Projekt toimus juba viiendat suve.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments