Politsei otsib raske jalgrattaõnnetuse pealtnägijaid

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei otsib inimesi kes osalesid või nägid pealt 19. juuli õhtul Randsalu veski juures toimunud jalgrattaõnnetust, milles 62aastane naine sai raskelt viga.

Politseil on põhjust arvata, et õnnetuses osales veel kolmaski rattur – naise kõrval sõitis samas suunas veel üks meesrattur, kes samuti ettesõitmise tõttu kukkus, kuid tõusis siis püsti ja sõitis edasi.

Politsei palub kolmandal õnnetuses osalenud ratturil endast märku anda ja samuti palutakse kõigil inimestel, kes õnnetust pealt nägidpolitseiga ühendust võtta telefoni  4732845 või 58550447 või kirjutada aadressil andrus.kleeman@politsei.ee.

Neljapäeva õhtul kl 16.10 keeras alkoholijoobes 39aastane mees jalgrattaga Uuemõisa kergliiklusteel enda ees jalgrattal liikunud 62aastasest naisest möödasõitu tehes naisele ette. Kokkupõrke tulemusel naine kukkus ja viidi raskete kehavigastustega haiglasse.

 

Parimat

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments