Lääne Elu paberleht neljapäeval, 19. juulil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Veel üks tahk Läänemaa tasuta bussiliiklusest

Kullamaa on tõenäoliselt ainus endine vald Eestis, mille inimesed tasuta sõita ei saa. Ei maakonnakeskusse Haapsallu, ei vallakeskusse Lääne-Nigulasse, ei Virtsu, ei Ristile, kus on lähim pangaautomaat, kust raha saab. Ei lähimasse suurasulasse Märjamaale, kus käiakse tegelikult rohkem kui Haapsalus. Isegi Kullamaa kandi külade vahel on bussisõit tasuline.

Saueaugu „Ilmavõõras” sai inspiratsiooni Masingu ja Kaplinski loost

28. juulil esietendub Saueaugu teatritalus Priit Põldma ja Ringo Ramuli „Ilmavõõras”. Lääne Elu käis vaatamas, kuidas proovid edenevad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments