Suvesoojus kestab, tuleval nädalal lubatakse 30 soojakraadi

Lääne Elu

info@le.ee

Suvesoojust ja suplusilmasid jagub ka tulevasse nädalasse. Foto arhiiv

Riigi ilmateenistus lubab, et tagasi jõudnud suur suvi jätkub ka järgmisel nädalal ja nädala esimesel poolel tuleb sooja kuni 30 kraadi.

Esmaspäeva öösel on selge ilm, puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 14-18 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 25-30, rannikul paiguti 22 kraadi.

Teisipäeval püsib Euroopa põhjaalade kohal kõrgrõhuala ja ulatub servaga Läänemere äärde. Öösel on selge ning sajuta ilm. Puhub kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 15-18 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9 m/s. Sooja on 25-30, rannikul kohati 22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 3-9 m/s. Sooja on 16-20 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub kirde- ja idatuul 3-9 m/s. Sooja on 25-30, rannikul kohati 22 kraadi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments