0

Homme avatakse Virtsus Maria Aua ja Aivar Tõnso näitus „Silmi ei usu”

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Maria Aua. Foto: arhiiv
Maria Aua. Foto: arhiiv

Maria Aua ja Aivar Tõnso ühisnäitus „Silmi ei usu” Virtsus uurib mereäärse aleviku maastikku ja elukeskkonda.

Kena perspektiiv. Foto: Maria Aua, Aivar Tõnso

Virtsus, Tööstuse tänava endise kaupluse ruumides, avavad dokumentalist Maria Aua ja helikunstnik Aivar Tõnso ühisnäituse “Silmi ei usu”, mis keskendub meid ümbritsevatele maastikele läbi isiklike mälupiltide ja kogemuste.

Toetudes piirkonna vaheldusrikkale aja- ja kultuuriloole, vaadeldakse Virtsut läbi sisemiste silmade nähtud tähendusväljade ja avastatakse poolsaarel leiduvate personaalsete mälupaikade koldeid. Sel moel saab maastik lähedasemaks paljude piirkonda räsinud majanduslike ja ratsionaalsete huvide taustal.

Näituse avamine toimub homme, 12. juulil algusega kell 20. Galerii on edaspidi avatud T-P 12.00-19.00 aadressil Tööstuse 9a.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz