Muhu väina regati kolmas päev viis purjetajad Kakumäelt Kärdlasse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Aron Urb / Eesti Jahtklubide Liit

Muhu väina regatil oli teisipäeval kolmas võistluspäev, mil sõideti Kakumäelt Kärdlasse. Tegemist oli regati ühe pikema etapiga, vastavalt jahi suurusele sõideti 67–72 miili.

ORC II klassis lõpetas Haapsalu Jahtklubi jaht Matilda3 Koit Pautsiga roolis etapi kuuenda kohaga ja kolme sõidu kokkuvõttes üheksa jahi seas neljandal kohal.

LYS I klassis võistlev Haapsalu jahtklubi jaht Chantal (Ingvar Lao) lõpetas etapi kümnendana ja on kokkuvõttes 24 jahi seas 12. kohal.

LYS II klassis tegi tubli sõidu Ragamuffin (Sander Saarik), kes lõpetas etapi 5. kohaga. Kolme sõidu kokkuvõttes on Ragamuffin 26 jahi seas 19. kohal.

LYS III klassis olid Kakumäe–Kärdla etpail Black Bird (Tarmo Polli) 11. ja Elefants (Agur Kruusing) 13. kohal. Kokkuvõttes on 24 võistleja hulgas Black Bird 7. ja Elefants 9. kohal.

Täna on regatil kavas Kärdla ring.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments