0

Noarootsi kodukohvikud avavad uksed laupäeval

Noarootsis tuleb kohvikuteõhtu.
Noarootsis tuleb kohvikuteõhtu.

Laupäeval muutuvad Noarootsi koduhoovid kohvikuteks viies külas: Sutlepas, Aulepas, Pürksis, Paslepas ja Väike-Einbis.

Päeva korraldaja Eva Rahvi sõnul tuleb 12 kohvikut. Pakutakse kala, rannarootsi traditsioonilist klimbisuppi ja kooke. Leidub ka taimetoidukohvik. Grillitakse lammast. „Tahame, et oleks hubane maakoduhoov ja palju selliseid toite, mis on enda pere lemmikud,” ütles Rahv.

Väike-Einbi külas Fridholmi talus esineb Jaan Sööt. Enamik Noarootsi kohvikuid avab uksed laupäeval kell kolm ja on avatud kella 21ni. Mullu esimest korda toimunud Noarootsi kohvikuteõhtu oli väga populaarne.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz