Karilaid: Haapsalu reklaamkampaania ja tasuta bussisõidu vahel ei ole seost

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Plakat, millel pole tasuta bussisõiduga vähimatki seost. Foto: Arvo Tarmula
Plakat, millel pole tasuta bussisõiduga vähimatki seost. Foto: Arvo Tarmula

Eile jäid Haapsalus liiklejatele silma suur plakat, millel keskerakondlased Jaanus Karilaid, Enn Eesmaa ja Mihkel Undrest lubasid piirkonna eest seista. Tasuta bussisõidu ja reklaamplakati vahelt seost otsida siiski ei maksa, sõnas erakonna piirkonnajuht Postimehele.

Läänemaa piirkonna juhi Karilaiu sõnul on tegemist nö rändkampaaniaga, millega tegelikult alustati juba mais.

“See, et piletita maakonnasisene bussisõit ja Läänemaa kampaania kattusid, on õnnelik täringuvise,” kostis Karilaid vastuseks küsimusele, kas plakatite linnapilti paigutamise ja tasuta bussisõidu vahel on mõni seos.

Plakatikampaania on läbinud juba kaht maakonda ning paari nädala pärast liigutakse saartele.

Karilaiu sõnul lõpetakse plakatituur oktoobriks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
5 aastat tagasi

Suur segadus selle n.nimetatud tasuta transpordiga.Täna 03.07 ,kell 05.30 Rummu -,Tallinn buss ei väljunud.Peatusesse on välja pandud liinid mis väljuvad alates 01.07.Seal ka kell 05.30 väljuv Atko buss.Õigeks ajaks täna tóóle ei jóudnud.Huraa elagu preili Simson ja kogu keskerakond

juss
5 aastat tagasi

Reklaam püsti? Neljapäeval tuleb Haapsallu elukutseline tsirkus!

Pets
5 aastat tagasi

Kuna tegu rändplakatiga siis teen ettepaneku kui saan 200 like siis haagin järgmisel hommikul selle autole sappa ja viin uude asukohta. Uue asukoha ettepanekud on teretulnud!

mina
5 aastat tagasi

Valimisreklaam koos tasuta bussisõiduga on kindlasti ülevõlli läinud.

iga maali teadis
5 aastat tagasi
Reply to  mina

…lalin, et see aeg on olnud puhas juhus, on sulalselge vale. Karilaid ei teadnud, et tasuta transport algab 01.juulil? Läinud siis kusagile kolkasse või poetrepile, sealt oleks kohe vastuse saanud – 01.juuli on piletita transpordi esimene päev. On ikka rumalaid juhte meil!!

Teiste rahakotti hea piiluda
5 aastat tagasi

Vähemalt hea suur plakat kuhu peale lindudel si..uda on.

Kübe
5 aastat tagasi

Seisavad riigikogu puhvetis pontsikusabas, mitte piirkonna eest. Iga oma per.e alune pink on oluline ja iga kuu pangast tulev sms. Keegi loll usub ka, et Enn või Jaanus tõsimeeli muretseb inimeste käekäigu pärast? Lubage naerda. Ühest otsast suretate piirkonda välja, vägistate makse otsa ja teisest ostast suure kisaga sai ca 100 matsi tasuta bussisõidu. Ja nii see rikkus maakonna elanike tabas…..ootamatult 🙂

Juss
5 aastat tagasi
Reply to  Kübe

Mis on Jaanusel tegemist Haapsaluga? Käib kord või paar kuus Haapsalus volikogu istungit tegemas ja kõik. On keegi teda näinud Haapsalus elamas?

Tõsi
5 aastat tagasi
Reply to  Juss

Kuskilt on tarvis ju hääled kokku kratsida. Aga tõsi on see tõesti, et andes mandaadi võõrale inimesele on raske loota päriselt abile kohapeal. Ringkonnas kohapeal käiakse ikka siis, kui linte tarvis lõigata või vähemalt fotograaf kõrval, kes need üksikud korrad kindlapeale jäädvustaks, et oleks mida eesrindlikult eksponeerida enne järgmisi valimisi.

Maie
5 aastat tagasi
Reply to  Tõsi

Oi,oi kui väike plakat, ei näegi kohe, kas tasuta bussisõiduga sussesrdaja ka seal pildi pääl on.

nii meil valimistega tehaksegi
5 aastat tagasi
Reply to  Juss

Kõik üleriigilised meediakanalid räägivad alati, kui Haapsalu mehest. Teda linnaga ei seo rohkem miski, kui iga keskerakondlast. Saadeti omal ajal siia keskerakonnale hääli korjama, hangiti ka sissekirjutus ja nii ta on jäänudki.

Teada ju, et..
5 aastat tagasi
Reply to  Juss

Jaanus on tegija!