Haapsalu kergejõustikuklubi sai kaks tiitlit Eesti karikavõistlustelt

Anna-Maria Vjazemski ja Kevin Sakson olid tegijad juba neli aastat tagasi TV 10 olümpiastardis. Foto: Kaja Ladva
Tartus toimusid selle aasta Eesti noorte kergejõustiku karikavõistlused. Kogu Eesti noorte kergejõustikuparemiku kaasategemisel toimunud võistlused andsid kaks tiitlit ka Läänemaale. Haapsalu kergejõustikuklubi oli esindanud kolme sportlasega ja kõik kolm mahtusid ka piedestaalile.

Naiste U20 100 m tõkkejooksus tegi hea stardi Anna-Maria Vjazemski. Ajaga 14.93 jooksis ta välja teise koha. Ühtlasi tähendab see tema isiklikku rekordit täiskasvanute vahenditega.

Meeste U20 kuulitõukes said kaksikvõidu aga just Läänemaa poisid. Kevin Sakson tõukas võidutulemuseks kuuekilost kuuli 16.51. Tema järel saavutas teise koha 15.44 tõuganud Erki Mitman.

Ka kettaheites olid need kaks Eesti omavanuste parimat esikolmikus. Sakson võidutses taas, heites 1,75 kg heitevahendit 51.26, Mitmanile siit kolmas koht, tulemuseks 48.38. Ka U20 hooaja edetabelis, nii kuulitõukes, kui kettaheites hoiavad esimest-teist kohta just nimetatud atleedid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanikule!
5 aastat tagasi

Jaanus!
Lihula Gümnaasiumi õpilane Gertu Küttmann võitis 4 kg vasaraga vsaraheite tulemusega 43.10, mis hoaja naiste Eesti edetabeli 9,tulemus