0

Päästeamet hoiatab: metsades on suur tuleoht

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Riigi Ilmateenistuse tuleohukaart.

Riigi Ilmateenistuse tuleohukaart.
Päästeamet tuletab meelde, et alates 31. maist hakkas kehtima kogu Eesti territooriumil suure tuleohuga aeg.

Suure tuleohuga aeg tähendab, et looduses on kõrge temperatuuri ja sademete puudumise tõttu äärmiselt suur tuleoht ning igasugune tuletegemine võib tekitada tulekahju.

Inimestel on suure tuleohuga ajal keelatud metsas ja maastikul suitsetamine, grilliseadme kasutamine ja lõkke tegemine sh selleks ettevalmistatud kohas. Lisaks sellele palume mootorsõidukiga looduses sõitmist vältida, auto tuleks parkida mittesüttivale pinnasele ja mitte sõita ATV-ga turbasel pinnal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz