Läänemaal on suur tuleoht

Kulupõleng. Foto: Urmas Lauri

Ilmateenistus on Läänemaale ja suuremale osale mandi-Eestist andnud 4. astme tuleohu hoiatuse, mis tähendab, et on suur tuleoht.

Ilmateenistuse andmeil püsib suur tuleoht ka kolmapäeval ja neljapäeval. Reedest pühapäevani on ilm sajuta, võrdlemisi tuuline ja sajuta, mis tähendab, et tuleoht muutub väga suureks ja on üle Eesti 4. ja 5. klassi piires, mis tähendab, et tuleoht võib muutuda äärmiselt suureks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
t.k
3 aastat tagasi

just just, metsaalune kole märg, kohe kohe võib lausa süttida

Võsa Villem
3 aastat tagasi

Mida kaugemale metsa lähed, seda suuremaks kogu aeg läheb. Võib isegi väga suureks minna.