2

Läänemaal on suur tuleoht

Kulupõleng. Foto: Urmas Lauri

Ilmateenistus on Läänemaale ja suuremale osale mandi-Eestist andnud 4. astme tuleohu hoiatuse, mis tähendab, et on suur tuleoht.

Ilmateenistuse andmeil püsib suur tuleoht ka kolmapäeval ja neljapäeval. Reedest pühapäevani on ilm sajuta, võrdlemisi tuuline ja sajuta, mis tähendab, et tuleoht muutub väga suureks ja on üle Eesti 4. ja 5. klassi piires, mis tähendab, et tuleoht võib muutuda äärmiselt suureks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
t.k
t.k

just just, metsaalune kole märg, kohe kohe võib lausa süttida

Võsa Villem
Võsa Villem

Mida kaugemale metsa lähed, seda suuremaks kogu aeg läheb. Võib isegi väga suureks minna.

wpDiscuz