Kuusk ja Soo olid purejamismeistrivõistluste avaetapil edukad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Uku Kuusk ja Aivar Soo. Foto Riina Ramst/ EJL

Eesti Jahtklubide Liidu purjetamise Eesti meistrivõistluste sarja avaetapi Pärnus võidsid F18 klassis Uku Kuusk ja Aivar Soo.

F18 klassis osales vähem kui 7 paatkonda, mis oli miinimumarv poolfinaali pidamiseks, peeti maha ainult finaalsõit, kus startisid fliidisõitude resultaatide alusel kolm parimat võistkonda.

Otsustavas sõidus olid parimad ka kogu eelneva võistluse vältel liidripositsioonil püsinud Uku Kuusk ja Aivar Soo. Teise lõppresultaadi said Andres Laul ja Ain Roosma ning kolmanda koha auhinnad said Mihkel Kosk ja Markko-Rollin Põdra.

Pärnus peeti EJL Purjetamise Eesti Meistrivõistluste sarja avaetapp klassidele Laser Radial, Laser Standard ja F18.

Reedest pühapäeva lõunani sõideti merel fliidisõite ja pühapäeva pärastlõunal Pärnu jahtklubi ees jõel poolfinaalid ja finaalid. Fliidisõitude tulemuste põhjal pääsesid kolm paremat otse finaalsõitu. Poolfinaalis purjetasid fliidisõitude 4.-10. paat ja selle sõidu võitja pääses samuti finaali. Finaalsõidus selgitati regati esikolmik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments