0

Kadunud Haapsalu tüdruk leiti Topult

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eile õhtul Haapsalus kaduma läinud 12-aastane Kertu on leitud ja temaga on kõik korras, teatas politsei. Kiirabi vaatas tüdruku siiski igaks juhuks üle.

„Tänan kõiki, kes oma tähelepanekuid jagasid ning sellega otsingutele kaasa aitasid. Tänu sellele saime kaardistada tüdruku võimaliku liikumissuuna, mille kohaselt ta oli liikunud jalgrattaga Topu küla poole,” ütles otsinguid koordineerinud Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter.

“Tüdruku leidis täna kella 16 ajal Topu rannast kohalik elanik. Suur tänu leidjale, et ta võttis vaevaks oma kodupiirkonda kontrollida. Tüdruk oli rattaga jõudnud liikuda linnulennult ligi 15 kilomeetrit. Täpsemad asjaolud on praegu veel selgitamisel,“ lisas Tohter.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz