5

Haapsalu sotsiaal­maja liisib kolm autot

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaja Rootare. Foto: Arvo Tarmula
Kaja Rootare. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu sotsiaalmaja ostab kolm sõiduautot – kaks pisikest Hyundaid ja ühe Peugeot’ „piruka”.

„Kuna Haapsalu linn on nüüd hajaasustusega, siis on mitukümmet kilomeetrit jala või rattaga läbida natuke raske,” põhjendas Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare volikogu ees autode ostu. Sotsiaalmaja võtab kasutusrendile kaks sõiduautot Hyundai i20, mille hind on 12 000 eurot, ja ühe mahtuniversaali Peugeot Partner hinnaga 15 490 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Naine
Naine

just…koristajale pole palka maksta täisulatuses,kuid autosid liisida küll…

töötu
töötu

Aga Ridala vallavalitsuse autod? Miks neid uute asemel ei kasutata?

saunik
saunik

Peugeot Partner ei ole mahtuniversaal. Ajakirjanik võik natukene end harida. Kaua vüib !!??

aga
aga

seltsimees, meil liiguvad ka bussid, ja rattasõit on igati tervisele kasulik, eriti veel väikelinnas. põhjendus on sama loll, nagu kunagi ridala volikogu esimehel tammel, kes küsis palgaks pool vallavanema palka – vald pidi hästi suur olema , selleks

Rattaga?
Rattaga?

Teil pole sotsiaaltöötaja tööst vist küll õrna aimugi, et sellist juttu ajate.

wpDiscuz