0

Päikeselised ilmad saavad lähipäevil jätku

Avatar

BNS

Talisuplejate suvehooaeg avati 20. mail. Foto: Malle-Liisa Raigla

Päikeselised ilmad saavad lähipäevil jätku ning nädala lõpus on tulemas kuni 28 soojakraadi, prognoosib ilmateenistus.

Reede öösel on selge ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5, põhjarannikul edelatuul kuni 7 m/s. Sooja on 3-8 kraadi, maapinnal paiguti 0 kuni -2 kraadi, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ja kuiv ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5, põhjarannikul edelatuul kuni 8 m/s. Sooja on 20-23, meretuulega rannikul kuni 17 kraadi.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoog vihma tulla. Puhub edela- ja läänetuul 2-7, põhjarannikul kuni 10 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 23-27, meretuulega rannikul kuni 18 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub läänekaare tuul 3-8, öö hakul põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Päeval on enamasti päikesepaisteline ilm. Puhub läänekaare tuul 2-5, põhjarannikul kuni 9, õhtul puhanguti 14 m/s. Sooja on 23-28, meretuulega rannikul kuni 18 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz