0

Lihula ja Virtsu ühisrinne võitis Pärnumaa valdade jalgpalliturniiri

Pärnumaa jalgpallimeistrid - Lääneranna vald. Foto: Aare Sillukse

Pärnumaa jalgpallimeistrid – Lääneranna vald. Foto: Aare Sillukse
Kilingi-Nõmmel toimusid 56. Pärnumaa valdade suvemängude raames noormeeste U16 vanusegrupi jalgpallivõistlused. Tiitlit läks jahtima ka Pärnumaa uus omavalitsus, Lääneranna vald.

Võistkond koosnes Lihula gümnaasiumi ja Virtsu kooli noortest jalgpalluritest. Poistest, kes Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubis koos harjutanud juba kaheksa aastat.

Kilingi-Nõmme väga korraliku murukattega staadionil peetud turniir õnnestuski Lääneranna jalgpalluritel võita. Tee tiitlini ei olnud aga sugugi kerge. Osalenud valdade noored mängivad kõik erinevates Pärnu tugevates jalgpalliklubides ja võistluse tase oli väga kõrge. Näiteks nii treenivad Tori valla jalgpallurid Vändra JK Vapruses, Häädemeeste noored Pärnu klubides ja Saarde valla noored Pärnu JK Poseidonis. Meie noored treenivad aga nii Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubis, kui ka Pärnu JK Vapruses.

Turniiri esimeses kohtumises Häädemeestega jäid mõlemal võistkonnal väravad löömata. Teises kohtumises said aga poisid mängumootori aga täisvõimsuse tööle ja vastased mängiti üle nii tehniliselt, kui taktikaliselt. Suure 6:0 võidu tõi kogu meeskonna väga tark mäng ja skoorimise eest hoolitsesid Virgo Vallik ja Marten Põld kahel, ning Markus Sõber ühel korral. Lisaks patustasid vastased ka omaväravaga.

Otsustav mäng Saarde vallaga tähendas ei rohkem, ega vähem, kui mängu turniirivõidule. Meile piisas ainult võidust, sest vastased olid suutnud mõlemad oma mängud võita. Poisid suutsid kiiresti otsustavas mängus skoordida.

Marten Põllu värav viis võistkonna turniirivõidu lävele. Sobiv seis kestis kuni mängida jäi kaks minutit. Vastased suutsid aga viigistada ja seis oli momentaalselt teine. Kuid viimane sõna jäi siiski meie noortele. Viimastel sekunditel organiseerisid poisid väga kvaliteetse meeskondliku rünnaku ja Marten Põllu ilusast löögist lendas pall postipõrkega väravasse. Võit ja Pärnumaa valdade jalgpalliturniiri võitja seega Lääneranna vald.

Võistkonnas mängisid: Kardo Roosma, Siim Urb, Henri Kivislau, Markus Sõber, Indrek Üksvärav, Randy Põld, Marten Põld, Virgo Vallik. Treener Jaanus Getreu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz