0

ERR: Lääneranna vald pani Lihula hooldekodu pidamise enampakkumisele

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Südamekodude esindajad Lääneranna volikogu ees. Foto Urmas Lauri

Lääneranna vald otsustas Lihula hooldekodu opereerimislepingu panna enampakkumisele, mitte anda seda Rain Rosimannuse ja Martin Kuke firmale OÜ Südamekodud, kes vallaga lepingut lootis sõlmida, vahendab ERR.

Nüüd on Lihula hooldekodu otsustanud, et ei jätka läbirääkimisi OÜ-ga Südamekodud, vaid on kuulutanud välja avaliku konkursi sihtasutuse Lõuna-Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse ehk Lihula hooldekodu operaatortegevuse võõrandamiseks.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz