ERR: Lääneranna vald pani Lihula hooldekodu pidamise enampakkumisele

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Rain Rosimannus (seismas vasakult), Martin Kukk ja Jako Laanemägi jaanuaris 2018 Lääneranna volikogus oma plaani, mida nad Lihula hooldekoduga ette võtaksid, tutvustamas. Foto: Urmas Lauri
Südamekodude esindajad Lääneranna volikogu ees. Foto Urmas Lauri

Lääneranna vald otsustas Lihula hooldekodu opereerimislepingu panna enampakkumisele, mitte anda seda Rain Rosimannuse ja Martin Kuke firmale OÜ Südamekodud, kes vallaga lepingut lootis sõlmida, vahendab ERR.

Nüüd on Lihula hooldekodu otsustanud, et ei jätka läbirääkimisi OÜ-ga Südamekodud, vaid on kuulutanud välja avaliku konkursi sihtasutuse Lõuna-Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse ehk Lihula hooldekodu operaatortegevuse võõrandamiseks.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments