0

Galerii: kodutütarde ja noorkotkaste linnamäng Ristmik Haapsalus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kodutütarde ja noorkotkaste linnamäng Ristmik. Foto: Arvo Tarmula

Täna kell 16-18 võistlevad Haapsalu kesklinnas kodutütarde ja noorkotkad seiklusmängus Ristmik.

Start anti Haapsalu põhikooli juurest, liikumas on kümme kuueliikmelist helkurvestides võistkonda. Mänguga on seotud ka vanemad noored ja noortejuhid, kes korraldavad noortele erinevaid ülesandeid ja hoolitsevad turvalisuse eest teede ületamisel. Kokku on seotud sündmusega 80 inimest, vahendas Kaitseliidu Lääne maleva noorteinstruktor Kaidi Sits.

„Ristmik“ on üleriigiline seiklusmäng, mis toimub samaaegselt Eesti suurimate linnades ja kogukonnakeskustes.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz