Läänemaad on tabanud kuritegude laine

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Uuemõisa Konsumi turvatöötaja Helle Eisenschmidt on turvafirmas G4S töötanud kuus aastat ja selle ajaga on tekkinud vilumus poevargaid märgata. Turvakaamera salvestiste järgi tehakse vargused ka tagantjärele kindlaks. Foto Arvo Tarmula

Kui seni on Läänemaal kuritegevus aastast aastasse langenud, siis nüüd on politseinikel käed-jalad tööd täis – möödunud aasta lõpus ja selle aasta alguses on kuritegevus maakonnas tõusuteele pööranud.

Kolme selle aasta esimese kuuga on politseil kuritegusid 41 juhtumi võrra rohkem uurida kui mullu samal ajal. Kui tänavu on aasta algusest politseil uurida 103 kuritegu, siis mullu sama ajaga oli neid 62.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kange
6 aastat tagasi

eit see Laine, mis ta siis korda on saatnud?

Hakkab pihta
6 aastat tagasi

Jalgrattad lukku, koridoriuksed lukku, aknad kinni. Aga poliis võiks seekord 3 päevast sokiteraapiat teha, (st. 3 päeva ei lasta sokke vahetada). See jutt liigub kiiresti gastrolööride seas. Ja linna lisada ka rumeeniakeelseid silte. Siis saab Haapsalu ka maailma ajakirjandusse.