Kaks Haapsalu laskurit võistles Euroopa noorteliiga poolfinaalis

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eesti koondis: vasakult Kirill Lepman (Valga), Kairi-Liis Roonurm (Ülenurme), Aleksandra Moissejeva (Narva), Elari Tahvinov (Haapsalu), Karl-Gregor Jakk (Haapsalu). Foto erakogu

Euroopa noorteliiga poolfinaali viie riigi sekka pääses kvalifikatsioonivõistluste põhjal Eesti püstoliesindus. Noorte püstoliesindusse kuulusid Aleksandra Moissejeva (Narva), Kairi-Liis Roonurm (Ülenurme), Kirill Lepman (Valga) ja kaks Läänemaa noorlaskurit Elari Tahvinov ning Karl Gregor Jakk.

Poola linnas Wroclawis asuti selgitama kahte paremat, kes pääsevad edasi sügisesele finaalvõistlusele. Kõik riigid kohtusid omavahel läbi. Lasti seeriate kaupa,kus võitja sai 2 punkti ja viik oli 1 punkt.

Esimesena tuli meil vastu astuda Leedu esindusele, kellele kaotasime kindlalt. Teine matš oli Norra esindusega, keda suutsime võita. Kolmandas voorus kohtusim oma vanade tuttavatega Lätist. Pingeliselt kulgenud duell tuli seekord kaotada. Enne viimast vooru oli ainsana edasipääsu lootuse minetanud Norra.

Eesti kohtus Poolaga. Alustasime duellkohtumist hästi ja asusime juhtima. Paraku lõpp enam nii edukas ei olnud. Üllatuslikult oskas kaotada viimases voorus Leedu Norrale ja kindel favoriit kukkus esikolmikust välja.

Lõppseis:

  1. Poola 3 võitu
  2. Läti 3 võitu
  3. Leedu 2 võitu
  4. Norra 1 võit
  5. Eesti 1 võit

 

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments