Promenaadil käib illegaalne autoliiklus

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu Linnahoolduse juht Alo Lõps ütles, et sissesõidukeelumärgi mõte on hoida sõidukeid promenaadist eemal. Foto Arvo Tarmula

Kuigi Haapsalu promenaadilt autoga läbi sõitmine ei aita oluliselt lühendada ühtegi teekonda, leidub autojuhte, kes keelumärke eirates seal ringi sõidavad, rikkudes teekatet ja ka muru.

Haapsalu promenaadi ümbruse elanikud ja inimesed, kes harjunud seal jalutamas käima, on nördinud – mööda pargiteid sõitvad autod häirivad kõndijaid, rääkimata sellest, et rikuvad ka liiklusseadust.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maakas
5 aastat tagasi

Ja kelle auto siis nüüd liikluseks keelatud alal seisab? Kas mitte pildil oleva kodaniku oma?

Mxx
6 aastat tagasi

Hästi ! Järgmine kord kui on vaja nt kuursaali erinevate kontserdite jaoks tehnikat transportida, siis palkan 10 neegrit kärudega. Tegelikult on see pseudoprobleem ja mina küll autoliiklust pole kunagi rohkem täheldanud kui vaid samast tehtud foto juurest kuni kõlakojani. Ja seda ka mööda peenkruusa/liiva teed majade juurest, mitte konkreetselt promenaadi peal. Samamoodi on olnud vaja liikuda nn tantsupaviljoni juurde, seda siis Vee tänava lõpust. Suurem probleem on see, et tagalinnas ja vanalinna osas ei jälgita/järgita kiiruspiirangu ala mis on 30km/h ja mis tegelikult võiks ja peaks kehtima igal pool “endise linna” piires v.a. Lihula mnt, Tallinna mnt, Kiltsi tee, Männiku… Loe rohkem »

Kodanik
6 aastat tagasi
Reply to  Mxx

Kõige suurem probleem kiiruse ületajatega on Karja tänaval. Mõni laseb rahu meeli 50-ga ja veel rohkemaga.
Metsa tänaval käib ka kihutamine.

Haapsalu elanik
6 aastat tagasi

Ka meie kortermaja juures on selle märgiga probleeme. Liiklus natuke vähemaks jäi, aga ikkagi mõni veel arvab, et tal on luba liigelda sellel teel.
Mina olen juba piisavalt sõimata saanud. Rohkem ma kedagi keelama ei lähe.