Lux Expressi Tallinna–Haapsalu liin tegi suurima tõusu

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: arhiiv
Lux Express. Foto: arhiiv

Aasta esimese kolme kuuga sõitis Lux Express Grupi bussidega 10 protsendi võrra enam inimesi kui mullu samal ajal. Suurima tõusu on reisijate arv teinud Tallinna–Haapsalu liinil.

Lux Express on nii Eesti kui ka rahvusvahelistel liinidel vedanud kokku üle 620 000 inimese.

Eesti siseliinidel näitas kõige suuremat kasvu Tallinna–Haapsalu liin, kus uute väljumiste avanemise ja sõidugraafiku tihenemisega suurenes reisijate arv esimeses kvartalis 135% võrreldes möödunud aasta sama perioodiga.

Tallinna–Tartu ja Tallinna–Pärnu liinil kasvas Lux Express Grupi reisijate arv võrreldes aasta varasemaga 4% ning Tallinna–Kuressaare ja Tallinna–Narva liinidel oli sõitjaid 6% enam.

Lux Express Grupi tulemused näitavad firma kommertsjuhi Raido Ruuse sõnul selgelt, et bussireisijad hindavad nii kiireid ekspressühendusi kui ka mugavaid busse, mida bussiettevõte pakub.

Ruuse sõnul muutub sõidujagamine transpordi valdkonnas järjest tugevamaks trendiks ning tänu ühistranspordi kvaliteedi tõusule jätavad inimesed järjest meelsamini auto koju.

“Bussiettevõtete konkurentsist räägitakse palju, kuid tegelikult saab reisijate kasv toimuda mitte konkurentidelt reisijaid meelitades, vaid eelkõige läbi selle, et tänu teenuse kvaliteedile ja kättesaadavusele meelitame bussidesse ka need inimesed, kes eelistasid siiani veeta aega autoroolis,” sõnas Ruuse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaaa
6 aastat tagasi

nii need sõitjad tulevadki,kui on kiire , mugav ja hea hind. Kindlasti oleks ka rongiga sõitjaid kui oleks head tingimused.

töötu
6 aastat tagasi

Kui sooduspilet on ostetud marsruudi algusest lõpppeatusesse, siis kas saab vahepeatustes väljuda või ei saa?