0

Suurima tegevustoetuse saab Evald Okase muuseum

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Evald Okase muuseum. Foto: Arvo Tarmula
Evald Okase muuseum. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu kultuuriseltsidest saab sel aastal suurima tegevustoetuse Evald Okase muuseum, keda linnavalitsus toetab 3000 euroga.

2000 eurot toetust saab Haapsalu käsitööselts, 1500 eurot saavad kultuuriselts Bõliina ja SEE teater.

Väiksemad toetused 100-700 eurot lähevad Helve Kruusemendi tantsurühmale Cho Co Latte, Haapsalu luterikiriku kogudusele, rahvatantsurühmadele Tõrvik, West ja Läki Tantsuke!, puuetega inimeste kojale, koorile Kaasike, MTÜ-le Tervendajad, vene rahvakultuurikeskusele Bereginja ning Haeska segarahvatantsurühmale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz