0

Vaata, milliseid kohti peetakse liiklusohtlikeks

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

18. aprillil korraldab politsei liiklustalgud, kus suurem jõud suunatakse kohtadesse, millele just inimesed on tähelepanu juhtinud.

Liiklustalgute raames kogus politsei inimeste ettepanekuid paikadest, kus liiklusturvalisus muret valmistab. Üle Eesti andsid inimesed teada 1600st, Läänemaal 25st ning endises Lihula ja Hanila vallas 15st kohast, kus liiklusturvalisusega probleeme.

Kõige sagedamini valmistab Läänemaa inimestele muret kihutamine – kas ületatakse kiirust Ääsmäe-Haapsalu, Risti-Virtsu või Karuse-Kalli maanteel või sõidetakse piirangualas lubatust suurema sõidukiirusega.

18. aprillil teeb politsei tööd just nendes kohtades, mis liiklusalgute käigus esile tõstetud.

Liiklustalgute kaarti näeb siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz