Laevafirma soovitab Hiiumaalt lahkuda varem

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu-Heltermaa parvlaevaliin. Foto: Urmas Lauri
Virtsu-Heltermaa parvlaevaliin. Foto: Urmas Lauri

Hiiumaa laevaliinil toimetav TS Laevad soovitab Hiiumaalt lahkuda kas täna või eamaspäeval, sest homme, 1. aprullil langeb merevee tase kriitilisele piirile, mille tõttu tuleb Rohuküla-Heltermaa liinil kehtestada mahupiiranguid, laevaliiklus võib ka mõneks ajaks katkeda.

Täna, 31.märtsil teeb TA Laevad Rohuküla- Heltermaa liinil lisareise väljumistega 14:30 ja 17:30 Rohukülast ning 16:00 ja 19:00 Heltermaalt.. “Soovitame vältida pühapäeval sadamas ootamist ja võimalusel reisida tagasi mandrile täna või esmaspäeval,” teatas laevafirma.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kana
4 aastat tagasi

Äkki laevafirma soovitab üldse Hiiumaalt ära kolida järgmiseks?