1

Laevafirma soovitab Hiiumaalt lahkuda varem

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu-Heltermaa parvlaevaliin. Foto: Urmas Lauri
Virtsu-Heltermaa parvlaevaliin. Foto: Urmas Lauri

Hiiumaa laevaliinil toimetav TS Laevad soovitab Hiiumaalt lahkuda kas täna või eamaspäeval, sest homme, 1. aprullil langeb merevee tase kriitilisele piirile, mille tõttu tuleb Rohuküla-Heltermaa liinil kehtestada mahupiiranguid, laevaliiklus võib ka mõneks ajaks katkeda.

Täna, 31.märtsil teeb TA Laevad Rohuküla- Heltermaa liinil lisareise väljumistega 14:30 ja 17:30 Rohukülast ning 16:00 ja 19:00 Heltermaalt.. “Soovitame vältida pühapäeval sadamas ootamist ja võimalusel reisida tagasi mandrile täna või esmaspäeval,” teatas laevafirma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kana
Kana

Äkki laevafirma soovitab üldse Hiiumaalt ära kolida järgmiseks?

wpDiscuz