Lääne-Nigula alustas arengukava koostamiseks ideede korjamisega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula valla arengukava ideekorjekoosolek Paliveres. Foto: Urmas Lauri

Teisipäeva õhtul oli Paliveres esimene Lääne-Nigula valla arengukava koostamise piirkondlik koosolek. Kokku korraldatakse samalaadseid kokkusaamisi valla kaheksas eri piirkonnas. Vallavanem Mikk Lõhmus nimetas neid ideekorjekoosolekuiks.

Lõhmus ütles, et arengukava koostamiseks üritatakse ideid saada võimalikult erinevatelt sihtgruppidelt. „Alati saab kuskilt midagi, mille peale ise ei tule,“ selgitas vallavanem.

Palivere põhikooli oli arutelule kogunenud kümmekond inimest. Pikka juttu ei peetud, kohaletulnud jagati kolme töörühma ning pooleteise tunni jooksul pandi paberile kirja, milliseid arenguid vallas lähiaastatel näha soovitakse.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaht
6 aastat tagasi

Ujumiskohad oleksid väga head tõmbenumbrid uute inimeste valda meelitamiseks

trend kogu maailmas, meil stopitud
6 aastat tagasi

Kergliiklustee jupp Taeblas ühendada Rannaküla-Uuemõisa teega. Edasi Palivereni ja ka Ristini. Maanteel suur liikluskoormus ja rattaga VÕIMATU sõita selle olematul serval. Vajaduspõhine sõit jalgratastel, pluss küll tuleks ka rullitajaid, rulatajaid, lapsi ja vanemaidki. Hädavajalik, aasta on juba 2018 ja ikka nikerdame ratastega määda teepeenraid.

korilane
6 aastat tagasi

kas seenelisi ka kaasatakse sellele korjemissioonile

Konn tiigist
6 aastat tagasi

Palivere basseini võiks ära korrastada- suvel saaks korralikult ujuda ja talvel uisutada.

vana mõte
6 aastat tagasi

Tehke lastele uisuväljakuid ka ja uisuradu ning muretsege treener,et oleks sportlikku tegevust ja kerkiks veel Saskia Alusalu – moodi tugevaid.