2

Haapsalu jääb tänavusest Muhu väina regatist kõrvale

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kui mullu algas Muhu väina regatt Haapsalust ning jõudis vahesadamate kaudu nädalaga Riiga, siis tänavu jääb Haapsalu regati marsruudist kõrvale. Tänavune regatt ei väisa ka välismaiseid sadamaid, samuti jäävad marsruudist kõrvale Saare- ja Muhumaa.

Regatt saab alguse Tallinnas Kalevi Jahtklubis, kust põigatakse päevaks äsjavalminud Kakumäe sadamasse ning edasi purjetatakse Heltermaa sadamasse Hiiumaal. Ka Hiiumaale jäädakse paariks päevaks, et siis vahepeatusega Kihnu saarel jõuda regati lõppsadamasse Pärnus.

A. Le Coq 61. Muhu Väina regatt toimub juba traditsiooniliselt teisel juulikuu nädalal ehk 7.–14 juulil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Triibik
Triibik

Päris uskumatu ja napakas valik. Tänavuse regati korraldajad ilmselt saavad aru,et järgmine aasta regatil on teised ja targamad tegijad !

uskmatu-toomas
uskmatu-toomas

Milleks üldse ponnistada,ülejärgmine aasta ümber Naissaare ja kohe koju tagasi võitjaid autasustama !

wpDiscuz