Selgusid Läänemaa lauatennisemeistrid

Segapaarismängu esikolmik: vasakult hõbedane paar Heikki Sool ja Anna Chizhevich, võitjad Aaro ja Trinity Õismets ning pronksipaar Janely Vestli ja Eduard Brok. Foto erakogu

Laupäeval toimunud Läänemaa lauatennise meistrivõistlustel tuli kolmekordseks meistriks Aaro Õismets.

Üksikmängu finaalis alistas Aaro Õismets 3:1 Heikki Soola. Pronksimängus oli Eduard Brok 3:1 üle Ainar Kuusemetsast ning valmistas väikse üllatuse medalivõiduga, kuna ei plaaninud üksikmängus üldse osaleda.

Naistest tuli meistriks Janely Vestli, kes võitis finaalis Anna Chizhevichi 3:1. Katrina Talving võitis kolmanda koha mängus Trinity Õismetsa 3:0.

Naispaarismängu kulla võitsid Talving-Chizhevich, hõbeda Vestli-Õismets ning pronksivõiduga üllatasid noorukesed Sandra Prikk-Kairit Talving.

Meespaaride esikolmikus olid Aaro Õismets-Keiro Ristikivi, Ainar Kuusemets-Heikki Sool ning Allex Rummel-Kaaro Saatmäe.

Segapaaris said finaalivõidu Trinity ja Aaro Õismets alistades 3:1 Chizhevich-Sool. Pronksimängus võitsid Vestli-Brok 3:1 Talving Katrina-Ainar Kuusemetsa.

Eriauhinnad said vanuseklasside parimad Joonas Vestli, Keiro Ristikivi, Mike Kolesov, Pärtel Ruut, Allex Rummel, Sandra Prikk. Osales 20 mees- ja 16 naislauatennisisti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments