Lääne-Nigula ja Haapsalu saavad teede ehituseks 1,2 miljonit eurot

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Niibi raba tee rekonstrueerimiseks andis riik Lääne-Nigula vallale 100 000 eurot, kokku läheb tee üle kahe korra rohkem maksma. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Niibi raba tee rekonstrueerimiseks andis riik Lääne-Nigula vallale 100 000 eurot, kokku läheb tee üle kahe korra rohkem maksma. Foto: Urmas Lauri

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson kinnitas käskkirja, millega kohalike omavalitsuste teed saavad sel aastal toetust investeeringuteks kokku 9 miljonit eurot. Läänemaalt saab miljon eurot Tallinna maantee remont Haapsalus ja sada tuhat nii Haapsalu Oja tänava remont kui ka Lääne-Nigula Niibi raba tee.

„Osaliselt on Niibi raba tee endises Noarootsi vallas, sealne teejupp on korda tehtud,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Niibi tee kolmekilomeetrine teelõik muudetakse remondi käigus tolmuvabaks, tee saab pinnatud bituumenkatte.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
6 aastat tagasi

Ei ole sellel Tallinna maanteel häda midagi. Kõnniteed on lihtsalt olematud kohati. Lihula maantee on hullemas seisus. Augud ja suured veeloigud igal pool.
Millal Paralepast Pullapääle viiv teekate korda tehakse?