0

Haapsalu tuli talimängudel linnade seas viiendaks

Haapsalu lauatennisistid talimängudel: vasakult Allex Rummel, Anna Chizhevich, Katrina Talving, Ainar Kuusemets, Heikki Sool. Foto erakogu

Märtsi alguses Viljandis peetud Eesti 34. omavalitsuste talimängude finaalvõistlustel ja eelringides osales kokku 48 omavalitsust. Kõikidel aladel võistlesid nii linnad ja vallad kui ka suured ja väikesed ühes grupis. Üldkokkuvõttes jäi Haapsalu 27., kuid linnade järjestuses oli viies.

Osa ei võetud juhtide võistlusest, naiste korvpallist ja mäesuusatamisest. Kõige paremini läks lauatennisistidel, kellel oli 17. paigutus, kuid kes võitlesid välja 11. koha 25 osavõtja seas.

Kabetajad olid 27 omavalitsuse konkurentsis 14. Ujujad said võistkondlikult 16. koha 22 hulgas. Individuaaldistantsil sai kõige kõrgemad kohad Eric Mathias Hein, kes oli noormeeste 100 m seliliujumise 6. ja 100 m vabaltujumise 7. Neidudest sai parima tulemuse Margaret Marleen Loznitsa 100 m rinnuliujumise 18.  kohaga.

Suusatamises tuli radadele võistlejaid 30 omavalitsusest ning meie esindus oli 19. 3×5 km teatesuusatamises tulid mehed 13. ja naised 19. kohale. Naiste 5 km vanuseklassis 35+ tuli Ly Märss 12. ja meestest klassis M40+ 10 km Üllar Petrovitš 18.

Korvpallimeeskond alagrupist edasi ei pääsenus ja tuli leppida 23.-27. koha jagamisega (32 osalenud omavalitsust).

Maletajad pidid leppima eelviimase 24. kohaga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz