Lihula raamatukoguhoidja kogub šokolaadipabereid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 17


Ulvi Põhako. Foto: Urmas Lauri

Lihula raamatukoguhoidjal Ulvi Põhakol on aastate jooksul kogunenud ilmatu ports šokolaadipabereid ja -pakendeid. Aasta algul oli raamatukogu külalistel kahe kuu jooksul võimalus killukest tema kogust näha.

Põhakol on kogus üle üle 4000 šokolaadipaberi ja -ümbrise. „Need on kahe aasta tagused andmed, uut inventuuri pole lihtsalt jõudnud teha,” ütles koguja ja lisas naerdes, et peab selleks puhkuse võtma.

Põhako kogu on nii suur, et kodus tal nende jaoks ruumi pole, kaustadesse-karpidesse pakitud ümbrispaberid ja pakendid on tal hoiul raamatukogus. Sama, kuid väheke teisiti komplekteeritud, kolmandiku võrra väiksem näitus oli Lihula raamatukogus esimest korda väljas 1997. aastal. „Vahepeal käis näitus Tallinnas mitmes raamatukogus ja on pidevalt täienenud,” tutvustas Põhako näituse elulugu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments