Galerii: Vormsi valmistub jääteefestivali teiseks vaatuseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Eelmise nädavavahetuse autodevoog löhkus Vormsi jääteed ning kohati on tekkinud pragude tõttu liiklus uuele trassile suunatud. Foto: Urmas Lauri

Nii Vormsi saarel kui ka mandril tehakse ettevalmistusi jääteefestivali jätkumiseks. Läinud nädalavahetusel külastas kahe päeva jooksul Vormsit 3000 autot, sel nädalavahetusel loodetakse, et külastajaid saabub saarele vähem.

Hullo pood ja käsitööseltsi müügikoht tegid nädalavahetusel suvise käibe. Suur nõudlus olevat olnud kehakinnituse järele, kuid esimesel nädalavahetusel süüa-juua mujalt kui poest ei saanud. Selleks nädalavahetuseks plaanib uksed avada Hullos asuv kõrts Krog Nr 14 ning vallamaja parklas kavatseb üks seltskond söögikoha avada. Mõlemad teevad oma lõpliku otsuse täna, kui on selgem pilt sellest, milline on nädalavahetuse ilm ning kas jäätee siis üleüldse enam lahtigi on.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mees maalt
6 aastat tagasi

Loodame , et tuleb sama palju rahvast käima. Aga tüüpiline eestlane – aeglane. Ootasin eelmine nädalavahetus , et saame maitsta Vormsi kohalikku toodangut ja sööki-jooki. EDU teile vormsilased

valmis olla, start! Õigel ajal
6 aastat tagasi

Hilja! Ikka eelmisel nädalavahetusel oleks kõrts lahti pidanud olema. Ma ei mõtle, et alkot oleks ostetud, kaugel sellest, aga süüa pakkudes oleks kindlasti teenimisvõimalus olnud. Isegi käisin ja nägin kinnist kõrtsi ust. Nüüd avades jääb pidu rohkem kui poole väiksemaks.