Kaotusseisust välja rabelenud Kanepi jõudis Indian Wellsil teise ringi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi Brisbane'i turniiri veerandfinaalis. Foto: ekraanitõmmis videoülekandest
Kaia Kanepi Brisbane’i turniiri veerandfinaalis. Foto: ekraanitõmmis videoülekandest

Ameerika Ühendriikides algas mainekas turniir BNP Paribas Open Indian Wells, millest võtab osa kogu tenniseparemik. Eestlannadest on võistlemas nii Anett Kontaveit (WTA 28) kui Kaia Kanepi (WTA 64).

Täna kohtus Kanepi 26aastane jaapanlanna Kurumi Nara, kes pääses turniirile kvalifikatsioonist. Eelnevalt hiinlanna Yafan Wangi ja rootslanna Johanna Larssoni alistanud Nara oli väga lähedal ka Kanepi võitmisele, sest võitis avaseti 6/1 ja juhtis teises 4/1. Õnneks mäng pöördus, Kanepi võitis viis geimi järjest ning suutis nii teise kui kolmanda seti 6/4 võita.

Osustav sett oli ülipingeline. Viiendas geimis murdis Nara Kanepi pallingu, kuid kuuendas vastas Kanepi samaga. Kaheksandas geimis murdis Kanepi ja järgmises vastas Nara murdega. Kümnendas geimis õnnestus Kanepil otsustaval hetkel kolmas serrvimurre.

Teises ringis on Kanepi vastamisi ameeriklanna Coco Vandeveghega (WTA 16), kohtumine toimub homme kell 20 Eesti aja järgi. Anett Kontaveiti vastane teiseks ringis selgub valgevenelanna Aliaksandra Sasnovichi (WTA 49) ja poolatar Magda Linette (WTA 61) vahelises kohtumises täna hilisõhtul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass1.
6 aastat tagasi

1) homme kell 20 Eesti aja järgi ? siiani on mängud alanud kell 21, ja nüüd
tehakse Kanepile erand ? ;
2) Kanepi võiduvõimalus on vaid teoreetiline.

Sass1.
6 aastat tagasi
Reply to  Sass1.

uudise autor jälle eksib. tegelikult mängib Kaia Kanepi 2-se ringi mängu täna,
reedel, väljak 2, 2-ne mäng, algus Eesti aja järgi kell 22.30 või hiljem.