0

Virtsu-Heltermaa-Virtsu parvlaevale saab nüüd osta e-pileti

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu-Heltermaa-Virtsu parvlaevaliini e-pileti saab osta liinil toimetava TS Laevade veebilehelt.

Eelmisest neljapäevast toimub parvlaevaliiklus Hiiumaale Virtsu sadama kaudu. Seni sai pileti lunastada vaid Heltermaa sadama kassast, kuid tänasest on Virtsu-Heltermaa-Virtsu liinil reisijail võimalus osta Virtsu-Heltermaa ja Heltermaa-Virtsu suundadel üldjärjekorra e-pileteid.

Reisi aja valimise vaates on valik „Üldjärekorra pilet“ ilma reisi ajata, valik kuvatakse ainult hetkekuupäeva reiside juures. Üldjärjekorra e-pilet ei ole seotud ühegi konkreetse reisiga ning kehtib pileti ostmise päeval ja kahel sellele järgneval päeval.

Virtsu-Heltermaa-Virtsu reisidele ei toimu eelmüüki kindlale kellaajale ja ei kehti eelbroneeringud.

Liinil toimetav TS Laevad on teatanud, et Hiiumaa parvlaevaliiklus toimub Virtsu kaudu kuni naistepäevani.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz