Virtsu-Heltermaa-Virtsu parvlaevale saab nüüd osta e-pileti

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu-Heltermaa-Virtsu parvlaevaliini e-pileti saab osta liinil toimetava TS Laevade veebilehelt.

Eelmisest neljapäevast toimub parvlaevaliiklus Hiiumaale Virtsu sadama kaudu. Seni sai pileti lunastada vaid Heltermaa sadama kassast, kuid tänasest on Virtsu-Heltermaa-Virtsu liinil reisijail võimalus osta Virtsu-Heltermaa ja Heltermaa-Virtsu suundadel üldjärjekorra e-pileteid.

Reisi aja valimise vaates on valik „Üldjärekorra pilet“ ilma reisi ajata, valik kuvatakse ainult hetkekuupäeva reiside juures. Üldjärjekorra e-pilet ei ole seotud ühegi konkreetse reisiga ning kehtib pileti ostmise päeval ja kahel sellele järgneval päeval.

Virtsu-Heltermaa-Virtsu reisidele ei toimu eelmüüki kindlale kellaajale ja ei kehti eelbroneeringud.

Liinil toimetav TS Laevad on teatanud, et Hiiumaa parvlaevaliiklus toimub Virtsu kaudu kuni naistepäevani.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments