8

Video: hundid ajavad Pürksi vahel koera taga

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Laupäeva õhtul ründasid hundid Noarootsis otse Pürksi südames perekond Schönbergide koera. Koer sai pureda, kuid pererahval õnnestus hundid eemale peletada. Hundid jäid ka Noarootsi osavalla turvakaamera videole. Esimesel videol on näha, kuidas kõigepealt jookseb kaamera eest läbi hunt, siis koer ja varsti tema kannul veel kaks hunti. Siis on näha inimesi, kes jooksevad koera päästma. Teisel videol on näha hunte minema jooksmas.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
külast
külast
Tegelikult luusivad maal hundid õuelt õuele tihti, otsides saaki. Karjad on suured, lumel jäljed ju loetavad. Kuulake õhtul õues kuidas huntide palju häälne laulukoor ulub külade ääres. Miks seatakse ohtu koduloomade ja inimeste tervis? Tundub nagu meid on ülearu palju veel segamas või jalus. Kes vastutab turvalisuse eest? Praegu on lumi maas ja kindlasti peab praegu hunte küttima, ei ole vaja küsida ja oodata mingit lubade saabumist!!!! Kogukonnas valitseb üksmeel küttimise mahu üle, siis see peab olema kindlasti määrav, seda muret ei ole, et 0 viia huntide arvu. Anname ühiselt oma nõudmised valitsevast olukorrast looduses toimuvast teada ametkondadele, muidu olukord… Loe rohkem »
Pook
Pook

Nägite nüüd kes tegelikult süüdlane oli, justnimelt jahikoer! Mina nägin ja kõik me nägime, kuidas sõbralik rahumeelne hunt esimesena eest ära jooksis ja jahikoer teda taga ajas.
Seejärel jooksid teised kaks hunti esimest päästma ja kui jahikoer lõpuks inimeste kutsumise peale koju jooksis, siis lonkisid hundid lõõtsutades keel ripakil oma koju metsa tagasi.

hi-hii
hi-hii

Mitmendal sajandil see video on tehtud,100 aastat tagasi?

arvamus
arvamus

enne hüsteeriasse laskumist tasub lisaks lugeda ka seda artiklit ja mõelda, kuidas lahendusi leida nii, et me jälle ainult ühele järeldusele ei jõuaks- kõik maha tappa (nagu sigade, põtrade ja muude loomade puhul) https://www.err.ee/687718/val-rajasaar-huntidest-ja-looduse-tasakaalust

rae
rae

Vähemalt need hundid, kes külavahel kerge saagi lootuses vabalt ringi kappavad, tuleks maha lasta. Neil hammas verel. Üks mu tuttav ütles, et ega enne midagi ette ei võeta kui mõni lapsuke on hundile hammaste vahele jäänud….

nipitiri
nipitiri

Milleks tappa? Kärntõbi võtab varsti kõik maha tänu tarkadele inimestele. 😛

Just.
Just.

Koer peab ikka liikuma koos peremehega. Kes korjab ära koerajunnid siis, kui pole peremeest?

Sass
Sass

Mul tekib küsimus, et miks koer ilma omanikuta vabalt ringi liigub?

wpDiscuz