0

Madal veetase häirib jätkuvalt laevaliiklust Vormsi liinil

Avatar

BNS

Vormsi jääteel oli esmaspäeval kümme korda hõredam liiklus kui laupäeval-pühapäeval. Foto: Urmas Lauri
Ormsöt häirib madal jäätase. Foto: Urmas Lauri

Seoses madala veetasemega esineb ka teisipäeval häireid sõidukite üleveol Sviby-Rohuküla liinil reisiparvlaevaga Ormsö.

Busside ja alates 20-tonnise kaaluga raskeveokite ülevedu ei teostata, kui veetase on madalam kui -40 sentimeetrit. Alla 20-tonniste sõidukite, välja arvatud sõiduautod, ülevedu ei teostata, kui veetase on madalam kui -55 sentimeetrit, märkis Kihnu Veeteed.

Esmaspäeva hommikuse seisuga oli veetase kukkunud 58 sentimeetrit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz