0

Sada Läänemaa last sõidab tasuta Eesti Laulu peaproovi vaatama

Lääne Elu

info@le.ee

Lapsed eelmise aasta Eesti Laulu peaproovis. Foto Raul Mee

Heategevusfond Aitan lapsi ja Eesti Laul viivad laupäeval 100 Läänemaa koolilast Tallinna Saku suurhalli Eesti Laulu peaproovi vaatama. Kõiki kontserdil käinud lapsi kutsutakse üles osalema ka temaatilisel esseekonkursil.

“Ka eelmisel aastal tõime igast Eesti maakonnast 100 ehk üle Eesti kokku 1500 last Eesti Laulu vaatama ning tagasiside ettevõtmisele oli erakordselt soe,” ütles fondi  Aitan Lapsi nõukogu liige Eero Nõgene. “Seetõttu otsustasime sellelgi aastal anda 1500 lapsele üle Eesti võimaluse aasta ühe suurima muusikasündmuse peaproovile ja oma lemmikutele kaasa elada.”

Muusikaelamuse pakkumise kõrval kutsub heategevusfond Aitan Lapsi koostöös Eesti rahvusringhäälingu ja Eesti lastekirjanduse keskusega kõiki kontserdil käinud noori osalema esseekonkursil, mille kolm parimat tööd saavad premeeritud 150, 100 ja 50 euroga. Samuti panevad Aitan Lapsi ja ERR 12 kõige vahvamale võistlustööle auhinnaks välja ekskursiooni rahvusringhäälingusse.

“Kuna eelmisel aastal saime palju tänukirju, siis mõtlesime, et miks mitte sel aastal kokku koguda laste mälestused kontserdil osalemisest? Palume Eesti Laulu kontserti külastanud noortel kehastuda muusikaajakirjanikeks ning oma elamused ja arvamused kirja panna,” rääkis Nõgene.

Ühe A4-formaadis lehekülje pikkuseid tekste ootab Aitan Lapsi 19. märtsiks aadressile info@aitanlapsi.ee. Teksti juurde tuleks kindlasti märkida kirjutaja nimi, kool, klass ja e-posti aadress.

Huvitavamaid lugusid aitavad välja valida Eesti rahvusringhäälingu, heategevusfondi Aitan Lapsi ja Eesti lastekirjanduse keskuse esindajad. Parimate noorte muusikaajakirjanike auhindamine toimub 16. aprillil.

Marko Paloveer
Aitan Lapsi meediakonsultant

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz