0

Tallinna maratoni parim läänlane oli Taavi Lehemaa

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Tallinna suusamaratoni start. Foto Estoloppeti kodulehekülg

 

Estoloppeti suusasarjas jätkab tublilt läänlane Taavi Lehemaa. Viimati sai ta 30.  Tallinna suusamaratonil 11. koha ajaga 1:39.22.  Osales 307 võistlejat. Võidu pälvis Eesti olümpiakoondise liige Marko Kilp ajaga 1:34.45.

Läänlasi osales 40 km distantsil kokku kümme. 36. oli Norman Pirk ajaga 1:47.30, 76. Mardo Moumets 1:56.01, 112. (naistest kuues) Jaanika Paalmäe 2:01.8, 117. Agu Lehemaa ajaga 2:10.35.

Estoloppeti sari koosneb kuuest etapist. Sari algas 4. veebruaril Tamsalu-Neeruti maratoniga. Edasised etapid olid 10. veebruaril Alutaguse maraton, 18. veebruaril Tartu maraton, 25. veebruaril Tallinna suusamaraton. Tulemas on 4. märtsil Haanja maraton ja 10.  märtsil Viru maraton.

Kõik võistlejad, kes läbivad aasta jooksul kuus etappi, saavad aasta Estoloppeti medali. Estoloppeti meistri nimetuse saavad, kes on osalenud kokku 12 etapil, kuid mitte üle kahe korra ühel etapil.

Estoloppeti sari koosneb kuuest etapist. Sari algas 4. II veebruaril toimunud Tamsalu-Neeruti maratoniga. Edasised etapid olid 10. II 20. Alutaguse maraton, 18. II 45. Tartu maraton, 25. II 20. Tallinna suusamaraton. Veel on kavas 04. III 43. Haanja maraton ja 10.  III 33. Viru maraton.

Kõik võistlejad, kes läbivad aasta jooksul kuus etappi saavad aasta Estoloppeti medali. Estoloppeti meistri nimetuse saavad, kes on osalenud kokku 12 etapil, kuid mitte üle kahe korra ühel etapil.

Selle aasta paremusjärjes selgitatakse võistleja nelja parema etapi põhjal.

Endel Susi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz