Paalmäe ja Viik on kahekordsed Läänemaa meistrid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Andra Kirna
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11

 

Nädalavahetusel peetud Läänemaa meistrivõistlustel suusatamise klassikalises tehnikas oli taas parimad Tarvi Viik ja Jaanika Paalmäe.

Pühapäeval Palivere Pikajalamäel koos Läänemaa meistrivõistlustega peetud Palivere suusasarja klassikalises tehnikas sõidu võitis samuti naistest Paalmäe, kuid meestest oli kiireim Marvo Maar.

Kolme plusskraadiga startis klassikarajale 42 suusatajat, kellest ligi pooled olid 11,4 km pikkusele põhidistantsile startinud mehed. Kõige kiiremana läbis ajaga 0:38.33,1 raja Marvo Maar, teine oli ajaga 0:38:37,7 Ain Kilk (Eesti Wordloppeti klubi) ja kolmas Jürgen Soo ajaga 0:39:25,9.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Koerapüüdja
3 kuud tagasi

Üks tolvan ronis ikka koeraga kohale, kõik kohad lärmi ja paska täis!
Avalikud kohad ei ole loomadele!

Koeraomanik
3 kuud tagasi
Reply to  Koerapüüdja

Koer on pereliige ja kui kõik kohad on tehtud täis suusa-, kelgu- ja muid tilu-lilu terviseradasid, siis kuhu on koeraga minna? Ka koeraomanik tahab looduses viibida ja seda ei saa mitte keelata!