Punane Rist kogub suusatades raha esmaabikoolitusele

Suusataja Paralepas. Foto: Malle-Liisa Raigla
Suusataja Paralepas. Foto: Malle-Liisa Raigla

Punase Risti Läänemaa selts ootab huvilisi neljapäeva õhtul Paralepa metsa üheskoos suusatama ja sellega toetama suvel toimuvat esmaabi- ja veeohutuspäeva.

Stardipunktis on annetuskast, kuhu laekunud summa läheb juunis Haapsalus toimuva ennetuspäeva korraldamiseks. „Õnnetusi ennetades ja abistama õpetades hoiame oma kogukonda ja elusid. Annetuskasti võib poetada just sellise summa, nagu süda lubab,” ütles Punase Risti Läänemaa koordinaator Tiit Moor. Oma panuse saab teha ka ülekandega.

Idee korraldada ühine suusasõit tuli Mooril just suusarajal. „Hämaruses on valgustatud radadel mõnus sõita. Seda enam, et pärast suusaringe ootab sealsamas soe saun,“ rääkis Moor. „Võidu me ei tee, igaüks sõidab just nii palju, et oleks hea olla.“

Terviseõhtule on oodatud kõik, ka need, kellele suusatamine ja kelgutamine meeltmööda ei ole. „Kõik on teretulnud, ka lihtsalt jalutama. Peaasi – liigume koos!“ ütles Moor.

Kõik huvilised on oodatud neljapäeva õhtul kell 18 Fra Mare kõrval asuvasse parklasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
seda
1 aasta tagasi

tuleb teha käsu korras, nagu vanasti kui ei tulnud mai paraadile, jäid preemiast ilma

Arvaja
1 aasta tagasi

Esmaabikoolituse läbinud inimene võib reaalselt elusid päästa. Sellist koolitust peaks oma kodanikest hoolivas riigis rahastama riik!

valimised
1 aasta tagasi

ju läbi, kui seda komejanti kaubamaja juures teha, tuleks summa ehk suurem ja saunatajaid ka rohkem

Aleks
1 aasta tagasi

Võite minna, aga suuskadeta. Eilne vihm sulatas raja läbi ja selles pudrus ei tule suusatamisest midagi välja.