Punane Rist kogub annetusi Läänemaa üksikutele eakatele

Ka möödunud aastal said Läänemaa üksikud eakad jõulupakid. Foto: Punane Rist
Ka möödunud aastal said Läänemaa üksikud eakad jõulupakid. Foto: Punane Rist

Punase Risti Läänemaa selts ja Haapsalu sotsiaalmaja koguvad annetusi, et teha  Läänemaa üksikutele eakatele jõulupakid.

Esimest korda valmistas Punane Rist eakatele jõulupakke eelmisel aastal. „Eelmine aasta läks nii hästi, et seeme jäi maha, oleme kohustatud jätkama,” ütles Punase Risti Lääne regiooni koordinaator Tiit Moor.

Mullu plaanis Punane Rist teha jõulupakke 50 eakale, kuid lõpuks kasvas pakisaajate hulk 300ni.

Kokku tahab Punane Rist teha jõulupaki 300 Läänemaa üksikule eakale Vormsil, Haapsalus ja Lääne-Nigula vallas. Kõik pakid sisaldavad piparkooke ja komme, praekapsast, suitsuvorsti ja küünlaid. Võimalusel lisandub pakki veel esemeid.

Aktiivne annetuste kogumise aeg on Moori sõnul 18. detsembrini. Seejärel pakivad Punase Risti noored kingid ja sotsiaaltöötajad toimetavad need eakateni. Pakid peaksid eakateni jõudma enne jõule.

Annetuse saab teha Punase Risti kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
seeeest
4 kuud tagasi

Peaminister Kaja Kallas räägib kogu aeg rahapuudusest, samas on tema eralendude peale läinud ligi pool miljonit maksumaksja raha

AVS
4 kuud tagasi
Reply to  seeeest

Mitte eralendudele, vaid tööreisidel tellimuslendude kasutamisele. Mis on riigijuhi puhul iseenesest täiesti mõistlik, kui sihtkohta liinilennuga otse ei saa ning peaks ümberistumist oodates tunde niisama vahtima.

kui
4 kuud tagasi
Reply to  AVS

ta tunde niisama lennujaamas passib, et juhtu meie riigiga midagi. Maksumaksja raha jääb küll natuke alles, mis on positiivne.

just
4 kuud tagasi
Reply to  kui

nimelt passib niisama, haapsalu -rohuküla ime ootajad tahavad kõik tallinnas tööl käia ja rongis töötada, miks ei võiks kaja näiteks trammiga tööle sõita ja samal ajal seal ka töötada, mida ta teistsugune on

AVS
4 kuud tagasi
Reply to  just

Jaa, ma saan isegi aru sellest leegitsevast sotsiaalsest raevust ning sotsialistlikust võrdsuse printsiibist – et “miks tema võib ja mina ei või??” :)) Aga sa võid selle kajafoobia korraks rahulikult välja lülitada, mu jutt käib tegelikult ükskõik millisest parteist pärit peaministri kohta, vahet pole. Nojah, muidugi tõuseks kisa taevani, aga üldiselt võikski kuskil riigi eelarve real olla valitsuse käsutuses olev eralennuk, millega kiireloomulisi lende teha. Pikemas perspektiivis oleks see ka rahaliselt soodsam, aja kokkuhoiust rääkimata.

vene
4 kuud tagasi
Reply to  AVS

äri polegi nii tühine, jätkuks medalite järele sõitmiseks raha ka lennupiletitele

Kübe
4 kuud tagasi
Reply to  seeeest

900000 euri , kui täpsemalt rääkida

kes
4 kuud tagasi

need väljavalitud siis ka on, see üksik eakas nii laialivalgunud termin

need
4 kuud tagasi
Reply to  kes

kes jeepidega iga päev abipakkide järel käivad ja töötuina arvel on ning supikööki kasutavad