Ilmateenistus lubab pakast

Lääne Elu

info@le.ee

Talv 2012. Foto: Urmas Lauri

Riigi ilmateenistus lubab selle nädala keskpaigaks madalaid temperatuure ja kolmapäeval võib öösel tulla paiguti kuni 26 kraadi külma.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab lund ja kohati tuiskab. Puhub kirdetuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14, õhtul kuni 17 m/s. Külma on 6-12 kraadi.

Teisipäeval tugevneb põhja poolt jõuliselt kõrgrõhuala. Öösel sajab kohati lund ja tuiskab. Puhub kirdetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Külma on 18-24, rannikul kohati 15 kraadi ümber.

Kolmapäev läheb taevas selgeks, vaid rannikul on paiguti pilvine ja sajab vähest lund. Puhub kirde- ja idatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 12-15 m/s. Külma on 20-26, rannikul paiguti 13-18 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Puhub kirdetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 14-16 m/s. Külma on 11-16, rannikul paiguti 8 kraadi.

Neljapäeval katab Eestit kõrgrõhuvöönd. Öösel on taevas vahelduvalt pilves ja kohati sajab vähest lund. Puhub kirde- ja idatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 13-19 kraadi. Päeval valitseb samuti vahelduv pilvisus. Kohati sajab vähest lund. Õhtuks pilvisus tiheneb ja lund sajab laialdaselt. Puhub kirde- ja idatuul 5-10, õhtul saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 9-14 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments