Lääne Elu paberleht neljapäeval, 22. veebruaril

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu eelarve alustas puhtalt lehelt

Uus ühendomavalitsus sai maha oma esimese eelarvega, mis jõuab sel reedel Haapsalu linnavolikogu ette. „Tegime restart’i – me mitte ei liitnud kahe omavalitsuse eelmiste aastate eelarveid kokku, vaid lähtusime nendest tegevustest, mida on vaja teha 2018. aastal,” selgitas linna finantsjuht Martin Schwindt. Kõige tähtsam ülesanne on Ridala ja Haapsalu ametnike palkade ühtlustamine.

Katrin Arraku elu on seiklus

Haapsalus Karja tänaval „kivipoodi” pidav Katrin Arrak leiab, et elus on kõik võimalik, kui ainult tahta, mõelda raamidest välja, haarata kinni võimalustest ja julgeda teha see esimene samm oma unistuse suunas.

Terve elu isatalus

Saamo Heldema vanavanaisa ostis Vene keisririigilt talu päriseks 1875. aastal. 78aastane Saamogi on seal nüüd elanud kogu oma elu – käis ära vaid kaks aastat Tallinna koolis ja kolm aastat kroonus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments