0

13 protsenti Eesti töötajatest on käinud kolleegiga kohtingul

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay

Sõbrapäeva puhul Eesti ettevõtetes romantika kohta pärinud CVKeskus.ee selgitas, et on 48 protsenti töötajatest on kontoris romantikat märganud või isegi kogenud ning romantiline kogemus kolleegiga on olemas igal viiendal töötajal – lausa 13 protsenti on kolleegiga kohtamas käinud.

„Kontoriromansside arv on võrdluses möödunud aastaga pisut kasvanud – kui 2017. aastal oli kontoriromantikat ise kogenud 17 protsenti vastanutest, siis tänavu oli neid 19 protsenti,“ ütles Eesti suurima tööportaali CVKeskus.ee Baltikumi kommunikatsioonijuht Henry Auväärt.

„Uuringud on näidanud, et üha rohkem Eesti töötajaid on tööjõupuuduse tõttu sunnitud tegema ületunde ja veetma seeläbi kontoris märkimisväärselt rohkem aega. Mida rohkem veedavad töötajad aega oma kolleegidega, seda suurem on ka tõenäosus romantiliste suhete tekkeks,“ selgitas ta.

Lisaks võib värske küsitluse tulemuste põhjal väita, et Eesti naised saavad meestega võrreldes kolleegidelt pea kolm korda rohkem kutseid kohtingule. Enim soovitakse kohtingule viia turismi ja hotellinduse ning turundusvaldkonna töötajaid, kõige vähem kutsutakse välja aga infotehnoloogiasektori töötajaid.

Valdkondade lõikes on kontoriromantikat enim märgata turismis ja hotellinduses – 30 protsenti, järgnevad romantilised suhted juhtide seas 29 protsendiga, avalikus sektoris 24 protsendiga, transpordi ja logistika vallas 24 protsendiga ning assisteerimise vallas 21 protsendiga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz