0

Oru kooli lapsed said sõbrapäeval magama alles keskööl

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööl vastu reedet ei maganud Oru kooli kõige väiksemad õpilased kodus, vaid oma klassiruumis.

Viiendat korda peetav öökool tähendas 35-le 1.–4. klassi lapsele unerahu alles keskööl ning ühist mängimist, laulmist, lugemist, tõrvikutega metsaretke ja taluõues pannkoogisöömist enne seda. Ning muidugi ööhäiret.

“Lapsed on natuke rohkem väsinud kui muidu, aga koolipäev algas ikka nagu tavaliselt,” ütles Oru kooli huvijuht Tiina Laurand reede hommikul.

Fotod: Tiina Laurand

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz