Huvikoolid teevad suure südame

Südamerännak. Foto: Arvo Tarmula
Südamerännak. Foto: Arvo Tarmula

JJ-Street tantsukool ja Haapsalu noorte huvikeskus kutsuvad haapsallasi pühapäeval moodustama suurt südant.

Tantsukool on võtnud eesmärgiks moodustada inimestest suur süda 42 paigas, kus nende kool tegutseb. Nende seast valitakse paik, kus asub Eesti suurim süda ehk kus õnnestub ühele pildile koguda kõige rohkem inimesi. „Idee tuli sellest, et inimesed on väsinud kodus istumisest, aga õues saab ohutult liikuda,” ütles Haapsalu tantsukooli treener Janeli Kunnberg.

Samale mõttele – teha südamekujuline pilt – tuli ka Haapsalu noorte huvikeskus, kes korraldab neljandat aastat traditsioonilist südamerännakut ja soovis nüüd rännakut alustada ühispildiga. „Ühendasime jõud,” ütles Haapsalu huvikeskuse direktor Reelika Ender.

Päev algab kell 11 huvikeskuse ees soojenduse ja ühispildiga. Seejärel järel minnakse umbes kahe kilomeetri pikkusele rännakule, mille käigus kõnnitakse Haapsalu tänavatel maha südame kuju.

Nii pildile kui ka rännakule on oodatud kõik Haapsalu inimesed.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments